17-årig blev truet til at aflevere sin mobiltelefon

politiEn 17-årig ung mand blev tidligt lørdag morgen truet til at aflevere sin mobiltelefon til to mænd i midtbyen i Aarhus, fortæller Østjyllands Politi søndag i sin døgnrapport.

Det skete i Busgaden omkring kl. 5.25, og politiet efterlyser vidner til begivenheden, der strafferetsligt betegnes som et røveri.

Politiet vil også gerne i kontakt med folk, der eventuelt kan give oplysninger om de to mænd ud fra deres signalement.

Den ene beskrives som dansk af udseende, 33-35 år, 185-185 cm høj, muskuløs kropsbygning, lys hudfarve, skaldet og med skægstubbe. Han har tatoveringer ved venstre håndled og talte dansk. Desuden var han iført en sort kort vinterjakke

Den anden gerningsmand beskrives som mellemøstlig af udseende, 24-26 år, 175-180 cm høj, almindelig  kropsbygning, brun hudfarve og sort kort hår. Håret var kortklippet i siderne, lidt længere på toppen og han havde skægstubbe. Han talte dansk med accent og var Iført sort jakke af mærket Canadien Goose med kort pels ved hætten. Han havde desuden mørke cowboybukser på samt en langærmet striktrøje med gule og røde vandrette striber.

Røveriet blev anmeldt til Østjyllands Politi sidst på eftermiddagen lørdag.

Østjyllands Politi havde i løbet af lørdagen i Aarhus også travlt med bilister, der enten kørte påvirket af euforiserende stoffer eller spiritus – eller kørte uden føreret.

En 20-årig mand blev ved 3-tiden natten til søndag taget for at køre i Solbjerg, selv om han havde røget hash.

På Sønder Alle blev en også 20-årig mand stoppet, fordi han havde kørt spirituspåvirket. Her fandt politiet også hash i bilen.

En 17-årig blev kort efter midnat lørdag stoppet på Rosenvang Alle, og han havde selvfølgelig ikke kørekort.

Omkring samme tidspunkt blev en 23-årig stoppet på Hasle Ringvej, selv om han tidligere er frakendt retten til at køre bil. Den samme skæbne overgik en 26-årig mand på Jernaldervej, der også er frakendt retten til at køre bil.