17-årig sparket i ansigtet da han fik røvet sin mobiltelefon

politi4En 17-årig ung mand blev natten til lørdag eftermiddag udsat for et groft røveri på stisystemet ved Kileparken ved Tilst Søndervej. To gerningsmænd tog hans mobiltelefon, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

De to mænd, som den 17-årige mødte på stien, bad først om at låne den 17-åriges telefon. Det nægtede han imidlertid, men da han gik fra stedet, blev han sparket i ryggen.

De to gerningsmænd fortsatte med at sparke og slå den 17-årige i ansigtet og på hele kroppen, mens de hele tiden sagde, at de ville have hans mobiltelefon.

“Vi ser på sagen med stor alvor,” siger vagtchef ved Østjyllands Politi Jens Rønberg til tv2oj.dk.

“Når nogen truer med eller bruger vold, så hedder det røveri, og det poster vi ressourcer i. Det er nogle, vi gerne vil have fat i.”

Han glæder sig samtidig over, at signalementet af de to gerningsmænd er relativt detaljeret.

Skæv næse

Den ene gerningsmand beskrives som cirka 17-18 år og  cirka 175 cm.  Han frisure er sort kort hår i toppen og glat på sider og nakke. Han har en lysebrun hudfarve og brune øjne.  Næsen er skæv og drejede ligesom skråt ned til højre, og hans højre overlæbe er lidt misdannet.

Han er almindelig af bygning og var iført sort jakke (regnjakketype) og sorte joggingbukser. Han talte dansk med mellemøstlig accent.

Den anden gerningsmand var på samme alder – cirka 18-19 år og cirka 183 cm høj. Han har sort mellemlangt krøllet hår og mørke skægstubbe på kinderne, under hagen og på halsen.

Bumser i ansigtet

Hans hud er uren, og han har bumser på kinderne og under øjnene. Han er lys i huden og gik med en nonchalant gangart. Han er kraftig bygget og fedladen. Han var Iført  sort halvlang jakke af mærket Northface med lys pelshætte, lyse joggingbukser og  nikefree-agtige sorte sko med lys sål.

Røveriet blev anmeldt til Østjyllands Politi sidst på eftermiddagen lørdag

Østjyllands Politi efterlyser vidner i området omkring overfaldstidspunktet ved kl 1.00-tiden eller andre, der kan hjælpe med at identificere gerningsmændene. Politiet kan kontaktes på telefon 114.