17-årig dreng slået med knytnæveslag i ansigtet ved Skæring Skole

Luftfoto af Skæring Skole. Foto: Skæring Skole.

SKÆRING: En 17-årig dreng anmeldte natten til tirsdag den 28. juli til Østjyllands Politi, at han kort tid forinden havde været udsat for vold i området ved Skæring Skole, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport.

Den 17-årige, der selv mødte op på Politigården for at indgive anmeldelsen, havde efter midnat opholdt sig ved Kongsgården ved Skæring Skole, hvor unge ofte samler sig i større grupper og hygger sig, som unge mennesker gør.

Kongsgården er nogle bygninger, der er opført i træ og bruges i skoletiden specielt meget af Skæring Skoles SFO. Uden for skoletid opholder der sig ofte større grupper unge.

Den 17-årige, der var på stedet sammen med nogle kammerater – de havde drukket nogle øl – da han blev kontaktet af ca. fem drenge, som det formuleres i døgnrapporten.

Den 17-årige blev sparket og slået med knytnæveslag uden forvarsel, har han fortalt politiet. Kort efter forlod drengene stedet i retning mod et busstoppested.

Den 17-årige har oplyst politiet, at han kendte en af overfaldsmændene.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har set overfaldet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

I et opslag på Facebookgruppen “Skæring” oplyser den 17-årige, at oplysningerne i Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport er forkerte. Overfaldet skete cirka kl. 22.30 og overfaldsmændene gik mod busstoppestedet cirka kl. 23.00.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.