To weekendindbrud i Lystrup

politi3Østjyllands Politi fik søndag anmeldelser om to indbrud i Lystrup i weekenden. Det ene indbrud i Rønnehaven blev anmeldt om formiddagen, mens det andet i Hasselhaven blev anmeldt om eftermiddagen.

I Rønnehaven blev en terrassedør brudt op, men der forsvandt ejendele for et betydeligt beløb fra ejendommen. Indbruddet var sket efter torsdag kl. 16.00.

Der forsvandt to bærbare computere af mærket Packard Bell, en tablet af mærket Denver, smykker, et Mercedes Benz armbåndsur, en dansk møntsamling og en flaske cognac.

Gerningsmændene i Hasselhaven kom ind ved at bryde et vindue op. Her var huset forladt ved midnatstid natten til lørdag.

Her var udbyttet to tablets af mærket Ipad, en bærbar computer af mærket Macbook Pro, et digitalt kamera  og smykker.

18 indbrud i beboelse

De to nye indbrud betyder, at der er registreret mindst 18 indbrud i privat beboelse i Lystrup den seneste måned, mens der er registreret mindst fire indbrud i virksomheder eller offentlig institutioner i den samme periode.

Kun to af indbrudene er ikke sket i den nordøstlige del af postdistriktet – nord for parken ved Houmarken og øst for Sønderskovvej.

JP Aarhus offentliggjorde for nogle dage siden en statistik, der viste at lystrupområdet ikke er hårdest ramt af indbrud i aarhusområdet.