To maskerede mænd ville ind i rutebil

politi2En snarrådig buschauffør forhindrede mandag aften, at to maskerede mænd kom ind i en rutebil på linje 114 fra et stoppested på Viborgvej ved Sommervej. Da chaufføren så, at de to mænd var maskerede og den ene var bevæbnet med en kniv, lukkede chaufføren døren og kørte væk fra stedet.

De to mænd stod med ryggen til rutebilen, da den var på vej hen til stoppestedet, og chaufføren troede først, at de ikke ville med rutebilen. Men da chaufføren lukkede passagerer ud fra bussen, kom de to mænd hen mod indgangsdøren.

Da chaufføren lukkede døren fik den ene af de to mænd sin fod i klemme. Døren blev åbnet igen kortvarigt, og røveren faldt bagover og mistede en sko. Derefter kørte chaufføren fra stedet og røveriforsøget blev hurtigt anmeldt til politiet.

Manden med kniven var cirka 170-180 centimeter høj, slank af bygning og iført mørkt tøj. Han havde en elefanthue på – eller måske var det et tørklæde. Den anden mand havde også mørkt tøj på og en elefanthue eller et tørklæde for ansigtet.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner til begivenheden, der blev anmeldt kl. 21.42. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.