To mænd anholdt i Skødstrup efter indbrud i Egå

Arkivfoto: Østjyllands Politi

EGÅ: To 27-årige mænd blev søndag den 27. december anholdt på en adresse i Skødstrup og sigtet for bl.a. et indbrud på Skæring Egager i løbet af juledagene, fremgår det af politiets døgnrapport mandag den 28. februar.

På den bopæl, hvor de to mænd opholdte sig, da de blev anholdt, fandt politiet tyvekoster fra boligen på Skæring Egager.

Indbruddet blev anmeldt først på eftermiddagen søndag. En terrassedør var brudt op, og hele huset var gennemrodet. Indbruddet var specielt gået ud over en ung mand, der manglede flere effekter fra sit værelse, fremgår det af døgnrapporten den 28. december.

Politiet oplyser ikke noget om hvordan man fandt frem til de to mænd i Skødstrup, men det kan have været sporing af noget af de stjålne udstyr, der førte politiets efterforskning til nabobyen til Egå.

Udover tyvekoster fandt politiet også en ulovlig peberspray og en ikke nærmere defineret mængde narkotika under ransagningen af boligen i Skødstrup.

Udover sigtelsen for indbrud blev de to mænd også sigtet for overtrædelse af våbenloven, besiddelse af narko og for ulovlig omgang med hittegods.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her. 

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus

2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.