Seks indbrud i det nordøstlige Aarhus

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland.

AARHUS: Østjyllands Politi modtog mandag syv anmeldelser om indbrud i hele politikredsen. De blev alle begået inden for få kilometers afstand i den nordøstlige del af Aarhus Kommune, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 28. april.

To af indbruddene er sket i Lystrup, to i Egå og to i Risskov. Det sidste er sket på Strandvejen ved Marselisborg.

De to indbrud i Lystrup er sket på Æblevænget og på Kirsebærhaven. På Æblevænget er indbruddet sket mellem midnat og kl. 10.00 mandag formiddag, mens indbruddet på Kirsebærhaven er sket efter lørdag den 25. april og mandag morgen kl. 7.00.

I Egå Postdistrikt er indbruddene sket på Bredkær Parkvej og på Åskrænten. Indbruddet på Bredkær Parkvej blev opdaget mandag kl. 13.15 og er sket efter onsdag den 22. april kl. 14.30. På Åskrænten har der været ubudne gæster mellem fredag den 25. april kl. 15.00 og mandag kl. 12.00.

I Risskov har der været indbrud på Myntevej og på Klydevej. Indbruddet på Myntevej skete præcist kl. 11.08, mens indbruddet på Klydevej er sket mellem kl. 10.00 og kl. 17.20 mandag.

Indbruddet på Strandvejen mellem søndag den 27. april kl. 23.00 og mandag kl. 6.50.

Det hører til sjældenhederne i øjeblikket – formentlig på grund af corona-nedlukningen – at der anmeldes syv indbrud på et døgn. Og hvis det sker, så er det normalt fordelt over hele politikredsen.

I forbindelse med en offentliggjort statistik over indbrud i Østjyllands Politikreds, oplyste en repræsentant fra ordensmagten, at udsving i antallet af indbrud skyldes, at der nogle gange er omrejsende kriminelle, der står bag en række indbrud for derefter at forsvinde fra området igen.

“I den her sag er det endnu for tidligt at sige, om det er omrejsende kriminelle, der står bag indbruddene,” fortæller kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi til Aarhus I Dag tirsdag.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.