Sejr til Lystrup Futsal i sæsonpremiere

Lystrup Futsal havde fredag aften premiere i futsalligaen på hjemmebane i Lystrup Hallen. Arkivfoto: Lystrup Futsal.

LYSTRUP: Det blev til sejr til Lystrup Futsal fredag aften spillede sæsonens første turneringskamp i Lystrup Hallen. Modstanderen var Søhus-Stige, der blev slået med cifrene 5-4.

Lystrup kom bagud 0-1 efter 12 minutters spil, men Jannik Mehlsen udlignede minuttet efter.

Inden for samme minut øgede Søhus-Stige føringen til 2-1, og igen lykkedes de Lystrup at svare igen kort til efter. Der blev lavet fire mål inden for tre minutter.

Herefter havde Lystrup overtaget i kampen og scorede tre gange til stillingen 5-2 – 4-2 ved halvleg.

Målet til 5-2 måtte Lystrup have hjælp til. Det var nemlig et selvmål.

Søhus-Stige kom igen ind i kampen, der fik en intens afslutning efter holdet fik reduceret til 5-4. Det lykkedes dog Lystrup at holde spillerne stangen.

I kampens sidste minutter fik Lystrups Morten Lanng en advarsel.

Sejren gav i skrivende stud Lystrup andenpladsen i den samlede stillingen, men hele første runde er endnu ikke afviklet.

De fire Lysstrup-mål – udover selvmålet – blev scoret af Jannik Mehlsen (2), Mike Nygaard og Morten Lanng.

Lystrup spiller den næste kamp i Sønderborg søndag den 19. november kl. 16.30.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.