Lystrup vandt tredjepladsen tilbage

DBU_JyllandFODBOLD-DANMARKSSERIEN: Lystrup IF vandt lørdag eftermiddag tredjepladsen tilbage i Danmarksseriens kreds 3, da holdet på hjemmebane vandt 2-1 over Ringkøbing.

Det betyder, at holdet stadig er ubesejret i forårssæsonen, hvor det indtil nu er blevet til seks kampe – fire sejre og to uafgjorte. Og 14 points ud af 18 mulige.

Lystrup førte 1-0 ved halvleg på et mål scoret af Stefffen Sørensen i det 38. minut. I starten af anden halvleg øgede Mike Rohde til 2-0, mens det lykkedes for Ringkøbing at reduceret til 2-1 i kampens sidste minutter. Der var cirka 150 tilskuere til kampen.

Lystrup har 34 points, og der resterer stadig otte runder, før oprykkerne er fundet.

Lystrup har 11 points op til topholdet Kjellerup.

For to spillerunder siden lå Lystrup også på tredjepladsen, men sidste weekends uafgjorte kamp mod Holstebro betød, at holdet rykkede ned på femtepladsen.

Vinderen af puljen rykker direkte op, mens der også er en chance for at rykke op, hvis man slutter på andenpladsen. Her er Lystrup seks points bagefter Vejgaard Boldklub, der tabte weekendens topopgør med Kjellerup 1-3.

To andre hold gør lige i øjeblikket tredjepladsen usikker. Aab har på fjerdepladsen 33 points, men Skanderborg på femtepladsen har 31 points.

Næste kamp spiller Lystrup i Nørresundby lørdag den 14. maj om eftermiddagen.

Du kan tilmelde dig aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Eller hvis du vil have besked om alle nyheder kan du tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup