Lystrup-spiller på futsal-landsholdet

Jeppe Laursen, Lystrup Futsal. Foto: DBU

LYSTRUP: Jeppe Laursen repræsenterer Lystrup Futsal, når han i weekenden 31.januar og 1. februar i Letland deltager på det danske landshold i en turnering frem mod EM 2022.

Spillere fra Lystrup har sat sit præg på landsholdet i denne vintersæson. Fire forskellige spillere har været udtaget til landsholdet og bruttotruppen i løbet af vinteren, men denne gang er det kun Jeppe Laursen, der blev udtaget til landsholdet.

Landsholdet vandt fredag aften over Estland med 4-2, og holdet møder lørdag aften den 1. februar Letland i den afgørende kamp om turneringssejren.

Hvis holdet vinder, går Danmark direkte til kvalifikationsrunden, der starter senere på året. Hvis holdet taber skal det spille yderligere to kampe til april om deltagelse i kvalifikationsrunden til EM i 2022.

Jeppe Laursen er denne gang den eneste fra klubberne i vest-kredsen, der er udtaget til landsholdet. De øvrige 13 spillere er alle fra sjællandske klubber – ni af dem fra Gentofte Futsal.

Lystrup Futsal spiller sin næste turneringskamp i danmarksturneringen lørdag den 8. januar på udebane i Klarup-hallen ved Aalborg mod RGK.

Lystrup fører suverænt vestkredsen med 25 points for ni kampe. Det er fem points mere end Hjørring Futsal Klub på andenpladsen. Der er tre spillerunder tilbage.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.