Fodbold: Lystrup IF tabte til Vatanspor

LYSTRUP: Lystrup IF’s danmarksseriehold i fodbold tabte i weekenden kampen mod et af topholdene i kreds IV – Tatanspor – på hjemmebane 0-1.

Kampens eneste mål blev scoret en halv time inde i anden halvleg. Det skete på et straffespark kort efter Lystrup havde brændt fire store chancer.

Lystrup forsøgte sig med tre udskiftninger i det sidste kvarter, men det lykkedes ikke at få udlignet.

Til gengæld fik Daniel Gregersen to gule kort i minutterne efter scoringen – og blev dermed udvist. I kampens hede blev det også til et gult kort til Lasse Tougaard Andersen og tidligere i kampen til Casper Søgaard Schmidt.

Lystrup er nu placeret som nummer seks med 22 points for 17 kampe. Det er fem points fra en plads i nedrykningsspillet. Der er 10 hold i rækken. Det hold, der ender sidst, rykker direkte ned i Jyllandsserien, mens placeringerne som nummer 9 og 8 skal skal i nedrykningskampe med mulighed for at blive i danmarksserien.

I den anden ende af rækken ligger Lyseng IF med en komfortabel pointhøst på 41- ni points foran Vatanspor med 32 points. Så Lyseng er i øjeblikket storfavorit til oprykning.

Lystrup IF spiller den næste kamp 2. påskedag på udebane mod rækkens absolutte bundhold IF Skjold Sæby, der kun har 11 points og allerede nu synes dømt til direkte nedrykning til Jyllandsserien.

Den detaljerede stilling kan læses her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup