Lystrup Futsal spillede 3-3 med tophold

Arkivfoto: DBU

LYSTRUP: Lystrup Futsal sikrede sig fredag den 8. januar om aftenen et point i kampen mod topholdet Hjørring Futsal Klub. Der stod 3-3 på resultattavlen, da kampen blev fløjtet af i Lystrup Hallen.

Det var meget tæt på, at det kunne være blevet til tre points, da Lystrup Futsal to minutter før tid førte med 3-1.

Men Casper Knudsen fra Hjørring Futsal Klub fik nettet to gange i løbet af de sidste to minutter, så holdet stadig er ubesejret i årets turnering.

Ved pausen førte Lystrup 2-1. Mike Vestergård bragte hjemmeholdet foran allerede i kampens første minut.

Selv om det lykkedes Hjørring Futsal Klub at udligne midt i første halvleg – ved Oliver Isaksen – scorede Kasper Riber Kaffka, så Lystrup Futsal førte, da der blev fløjtet til halvleg.

Nichlas Knudsen bragte Lystrup Futsal foran med 3-1, da der manglede nogle få minutter, og det så ud til, at Lystrup Futsal ville tilføje Hjørring Futsal Klub sit første nederlag i denne sæson.

Men de sidste minutter kunne Lystrup ikke stå for presset, så holdet måtte “nøjes” med et point.

Lystrup Futsal har nu 24 points for 12 kampe og ligger på tredjepladsen i vestkredsen.

Der er nu kun to kampe tilbage i den indledende runde i årets kamp om danmarksmesterskabet, og holdet har allerede kvalificeret sig til næste runde i turneringen, hvor det fire bedste hold fra hver kreds mødes til et kvartfinalestævne i weekenden den 2. og 3. marts.

Lystrup spiller sæsonens næstsidste kamp fredag den 15. februar kl. 19.30. Det er igen på hjemmebane i Lystrup Hallen, hvor modstanderen er Midtals Futsal.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.