Lystrup Futsal klar til kvartfinale søndag

Lystrup Futsal fik nye trøjer søndag den 23. februar, da holdet havde spillet den sidste kamp i vestligaen. På de sorte trøjer står der: “Vinder af DBU Futsal Liga Vest 2019/2020”. Foto: Lystrup Futsal.

LYSTRUP: Lystrup Futsal spiller søndag eftermiddag den 1. marts kvartfinale i kampen om danmarksmesterskabet i Futsal. Det sker på hjemmebane i Lystrup Idrætscenter.

Modstanderen er Aalborg Futsal, der er det eneste hold, der har taget points fra Lystrup, der gik ubesejret gennem puljespillet i vestkredsen. De to hold spillede 3-3 i sæsonens første kamp i Aalborg.

Den sidste kamp i den indledende puljeturnering blev spillet søndag den 23. februar, hvor Ebeltoft Futsal blev besejret 8-2. Kampen blev spillet i Søften på grund af stort basketballstævne i Lystrup Idrætscenter.

Lystrup Futsal fik 34 points ud af 36 mulige i puljespillet i kredsen. Spillerne scorede 90 gange, mens der gik 29 mål ind hos holdets målmænd.

Hvis holdet vinder kvartfinalen skal der spilles semifinale en af de to kommende weekends mod et af de sjællandske hold, der har kvalificeret sig til semifinalerne.

Målscorerne i kampen mod var Abdulahi Mohamed Mohamed (2), Kasper Riber Kaffka (2), Simon Riis, Ignacio Vazquez Bare, Adam Szóke og Magnus Josias Høgsbjerg Olsson.

Kampen mod Aalborg Futsal fløjtes i gang kl. 16.45, og Lystrup Futsal håber på massiv støtte fra lokalbefolkningen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.