Lystrup Futsal blev puljevinder

Lystrup Futsals holdbillede - det bedste hold 2015-16 vest for Storebælt. Foto: Lystrup Futsal.
Lystrup Futsals holdbillede – det bedste hold 2015-16 vest for Storebælt. Foto: Lystrup Futsal.

OPDATERET: Veflinge/Morud måtte rejse hjem fra sæsonens sidste kredskamp med et kæmpe nederlag på 4-14, da holdet fredag aften besøgte Lystrup Futsal i Lystrup-Hallen. Dermed blev Lystrup en sikker og ubesejret puljevinder i danmarksturneringens vestkreds.

Kampen var den sidste runde i vestkredsen inden mellemspillet. De øvrige kampe spilles i løbet af lørdagen, så det vides endnu ikke, hvem Lystrup skal spille imod for at kvalificere sig til finalfour-stævnet i Hjørring den 20.-21. februar.

Lystrup skal møde vestkredsens nummer fire, og der er fem ud af rækkens øvrige syv hold, der kan nå den placering i forbindelse med lørdagens kampe, hvor der kun er to points forskel mellem rækkens nummer to og nummer seks.

“Vi kan klare dem alle”

Men det betyder ikke så meget for Lystrup Futsal, hvem det bliver.

“Vi har den holdning, at hvis vi har været gode nok til at vinde puljen, så skal vi kunne slå alle hold,” mente Søren Bertelsen fra Lystrup Futsal inden  fredagens kamp.

Tre lystrupspillere scorede hver tre mål. Det var Andrej Postavek, Nichlas Knudsen og Mike Vestergaard. Derudover scorede Jon Brix, Lasse Meyer og Martin Conley.

Der spilles to kampe i mellemrunden. Det vil sige, at holdene spiller både ude og hjemme. Lystrups kamp spilles fredag den 12. februar. Forinden har holdet spillet på modstanderens udebane.

Holdet der vinder final-four-stævnet i Hjørring bliver danmarksmestre.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup