Lystrup: Ellebrinken rykker sammen mod indbrudstyve

politi3Beboerne på Ellebrinken i Lystrup har den seneste tid oplevet en del indbrud og mange mystiske telefonopklad. Det har fået beboerne til at rykke tættere sammen i kampen for at undgå indbrud, skriver stiften.dk.

Jytte og John Støvring har boet i en andelsbolig i området i en halv snes år. De er glade for, men det seneste halvandet år har de næsten dagligt tænkt på de indbrud, der har været i Lystrup. Det noget beboerne på vejen snakker meget sammen om.

“Hvis der kommer folk kørende i bil, som samtidig taler i mobiltelefon, så advarer vi andre,” siger Jytte Støvring til netavisen.

Besked til naboen

Når nogle er væk fra deres bolig i flere dage er det efterhånden blevet kutyme, at der bliver smidt en besked ind til naboen, så de kan holde øje hvis der sker noget uregelmæssigt ved huset.

Desuden får beboerne også mange mystiske opkald fra udlandet. Nogle af dem er fra folk, der fortæller, at der er noget vi vejen med husstandens computer. Andre gange er der ikke nogle, når røret bliver taget.

“Til tider har jeg fornemmelsen af, at indbrudstyve vil tjekke, om vi er hjemme,” siger John Støvring.

Dommerkendelse

Han har været hos politiet med de telefonnumre, der ringes fra, men politiet har afvist at gøre noget ved det.

“Beskeden var, at politiet skal have en dommerkendelse for at tjekke telefonnumre. Underforstået ønskede ordensmagten ikke at gå videre med sagen,” mener John Støvring.

Aarhusidag,dk har kun registreret et indbrud i Ellebringken i løbet af 2014. Men Aarhusidag har også kun haft adgang til samtlige døgnrapporter i løbet af de seneste par måneder.

Det registrerede indbrud var i begyndelsen af maj, hvor gerningsmændene skaffede sig adgang til en bolig ved at knuse et vindue.

Læs hele artiklen på Stiften.dk her.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag – Lystrup her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.