Indbrudsbølge i Aarhus i løbet af weekenden

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

AARHUS: Der blev i løbet af weekenden fra den 22. til den 24. november anmeldt 34 indbrud i private beboelser i Østjyllands Politikreds. Det er første gang i meget lang tid, at antallet har været så højt i løbet af tre dage.

Langt den største del er begået – 30 stk. – er begået i aarhusområdet.

Det er specielt gået ud over Højbjerg, hvor seks af indbruddene er registret, men ellers har indbrudstyvene været på spil i hele kommunen.

I den nordøstlige del af kommunen er det gået ud over de fleste af bysamfundene.

Fredag aften skete der et indbrud på Manbjergvej i Løgten. Det blev begået præcist kl. 20.28, fremgik det af politiets døgnrapport lørdag den 23. november.

I løbet af lørdagen blev der anmeldt to indbrud i Egå, fremgår det af politirapporten søndag den 24. november. Det første blev anmeldt tidligt lørdag morgen kl. 8.00.

Det var sket i en bolig på Søsvinget. Det er sket efter kl. 19.30 fredag aften.

Sidst på eftermiddagen – ved 16.00-tiden – blev der anmeldt et indbrud på nabovejen Søtoften. Det var sket efter fredag kl. 18.00.

På nogenlunde samme tidspunkt blev der også anmeldt et indbrud på Skejbygårdsvej i Risskov. Det er sket over en længere periode – fra den fredag den 15. november kl. 19.00 og inden opdagelsestidspunktet lørdag den 23. november kl. 16.03.

Søndag eftermiddag den 24. november kl. 15.45 blev der anmeldt et indbrud på Virupvej i Hjortshøj. Det er begået efter fredag den 22. kl.11.00.

Lystrup blev også ramt. Her blev der registeret et indbrud tidligt mandag morgen kl. 3.52 i Brombærhaven, fremgår det af politiets døgnrapport mandag den 25. november.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har set noget, der kan have med indbruddene at gøre.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her..

Bøger til salg her.