Hvidevarer stjålet fra Lystrup Skole

Foto: Aarhusidag.dk

LYSTRUP: På Lystrup Skole opdagede personalet mandag morgen, at der i løbet af weekenden var stjålet en del hvidevarer fra skolens kantinekøkken, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 28. januar.

Ifølge skoleleder Katja Uth er der stjålet tre store køleskabe, der er 2,4 meter høje, en stor fryser i samme højde, en stor ovn og en grillsteger til at riste toast med.

“Vi har en del videooptagelser af gerningsmændene, som vi har overdraget til politiet,” siger hun til Stiften.dk.

Gerningsmændene startede tyveriet tidligt søndag morgen og fortsatte hele dagen – og har måske endda kørt flere gange. De er gået uden om alarmerne – og har derfor måske været stedkendte. Hvidevarerne er afmonteret fra tilslutningerne i væggen. Ledningerne er ikke klippet over – som man ofte ser i forbindelse den slags tyverier.

Politiet efterlyser en mand, der blev set ved skolen meget tidlig søndag morgen. Der er udsendt følgende signalement:

• Ca. 20-22 år
• Ca. 180 cm høj, slank
• Østeuropæisk af udseende
• Kort, brunt hår
• Havde pandelampe på
• Iført sort jakke og sorte bukser

En medarbejder på skolens så manden ved skolen søndag morgen mellem kl. 4.30 og kl. 5.30. På stedet var også en trailer med en gul nummerplade, der startede med 90.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har set noget, der kan have med tyveriet at gøre eller som kan have en formodning om, hvem gerningsmændene kan være, oplyses det i døgnrapporten.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.