Fodbold: Lystrup IF tabte til Aarhus Fremad

DBU_JyllandDet blev til en ordentlig sækfuld til fodbolddrengene fra Lystrup IF’s danmarksseriehold, da de lørdag mødte op på Risvangen Stadion for at spille årets anden kamp mod Aarhus Fremad.

Fem gange måtte Lystrups målmand pille bolden ud fra netmaskerne, mens Aarhus Fremads målmand aldrig kom i arbejde på samme måde.

Det er anden gang i sæsonen, at Lystrup IF taber til naboklubben i danmarksserien. Klubben tabte i august 4-1 på hjemmebane i sæsonens anden kamp.

Spillerne fra Lystrup vil mandag med spænding følge de øvrige kampe i rækken for at holde øje med, om de hold , der jagter Lystrup, får points. Specielt håber spillerne nok, at Viby ikke får points, men også FC Djursland, Hjørring og VRI kan komme tættere på Lystrup, hvis de vinder deres kampe.

Tilfældigheder betyder, at Viby spiller mod VRI og FC Djursland spiller mod Hjørring – så de fire klubber, der ligger lige efter Lystrup i stillingen, spiller reelt om fire til seks points.

Der var cirka 600 tilskuere til kampen på Risvangen Stadion.

Lystrup er placeret som nummer otte i rækken, der lige er nok til at sikre klubben endnu en sæson i Danmarksserien. De fire efterfølgende hold ligger under nedrykningsstregen.

Lystrup spiller igen lørdag den 11. april kl. 13.00 på hjemmebane. Her er modstanderen Viby – en rigtig vigtig kamp for begge hold.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.