Ejerlederpris til Idhair i Lystrup

​Preben Munch Kjærgaad fik overrakt prisen ved et arrangement i Nobelparken. Foto: PwC

LYSTRUP: Preben Munch Kjærgaard, der ejer hårvoks-virksomheden Idhair med hovedkvarter på Lægårdsvej i Lystrup, er kåret til årets ejerleder i Østjylland.

Prisen gives, fordi Preben Munch Kjærgaard har været god til at positionere et stærkt brand og ikke mindst sin evne til at skabe vækst i virksomheden, fremgår det af en pressemeddelelse fra revisionsfirmaet PwC, der sammen med Nykredit og Dansk Erhverv står bag prisen.

Kåring skete i konkurrence med tre andre virksomhedsledere, der var nomineret til prisen. Uddelingen skete ved et arrangement i Nobelparken.

Idhair blev grundlagt i 1986 og satte den populære Idhair-voks i produktion. Den faldt så meget i frisørernes og slutkundernes smag, at et nyt nichebrand for hårprodukter var født.

“I en branche, som generelt er præget af store internationale spillere, har Preben Munch Kjærgaard formået at udvikle og positionere sit eget stærke brand via produktinnovation og kundepleje,” siger Christian Roding, der er partner i PwC i Aarhus, i pressemeddelelsen.

“Det er en ’self-made’ ejerleder, der via et stærkt kundefokus har præsteret at udbygge sin forretning, som i dag opererer i over 30 forskellige lande. Dét fortjener anerkendelse”.

Preben Munch Kjærgaard går sammen med de andre regionale ledere videre til landskåringen, som finder sted den 9. november 2017 i Hellerup.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

 

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup