DSB-kunder ladt i stikken på Skødstrup Station

grenaabanen30-40 passagerer blev en aften tidligere på uge efterladt på Skødstrup Station uden nogen mulighed for at komme videre med et tog. DSB havde glemt at give togføreren besked om at de kom med en bus, fordi der havde været et sikkerhedsproblem på strækningen mellem Lystrup og Skødstrup.

Det fortæller Erling Hansen fra Grenaa, der torsdag havde et læserbrev om begivenheden i JP Aarhus.

Et tog med retning mod Grenaa standsede i Lystrup, og det blev sagt over højttaleren, at toget ikke kørte videre, fordi der var opstået tekniske problemer på strækningen frem til Skødstrup.

Et bus hentede de passagerer, der skulle videre mod Grenaa, og det var derfor meningen, at de skulle køres videre mod Grenaa af et tog, der holdt i Skødstrup.

Men da de kom frem var der ikke noget tog, og bussen kørte også igen.

Flere af passagererne kontaktede DSB over telefonen, og der gik et stykke tid inden passagererne blev hentet af en anden bus, der bragt dem til Grenaa – med en betydelig forsinkelse.

“DSB havde ikke tilbageholdt toget mod Grenaa, der også var aftenens sidste, og ikke sørget for en togbus på strækningen fra Skødstrup til Grenaa;” skrev Erling Hansen i sit læserbrev, samtidig med at han påpegede, at passagererne følte sig svigtet af DSB.

De sene afgange på Grenaa-Odderbanen er i øjeblikket aflyst på grund af arbejdet med letbanen, der skal være klar til september næste år – hvis tidsplanen holder.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.