Drengegruppe begik røveri i kiosk i Lystrup

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland.

Opdateret tirsdag kl. 10.00

LYSTRUP: En gruppe på otte drenge begik søndag den 10. november et røveri mod en kiosk i Lystrup, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport mandag.

Drengene kom ind i kiosken på samme tid sidst på eftermiddagen, og begyndte at genere ekspedienten – tilsyneladende for at tiltrække hans opmærksomhed. De spurgte bl.a. om lov til at låne et toilet og stillede spørgsmål om forskellige varer.

Ekspedienten blev opmærksom på, at et par af drengene havde taget nogle cigaretter, og han forsøgte at holde dem tilbage. Nogle af drengene skubbede imidlertid til ham – derfor blev det et røveri – og de forsvandt alle fra kiosken. Udbyttet var cigaretter og nogle kontanter, fremgår det af døgnrapporten.

Østjyllands Politi har offentliggjort signalementer af to af drengene.

Den ene af dem beskrives som østeuropæisk af udseende, ca. 16-20 år og ca. 165- 175 cm høj. Han er desuden lys i huden , fedladen og har kort sort og let skægvækst. Han talte dansk og var iført mørk dunjakke og sorte træningsbukser.

Den anden beskrives som østafrikansk af udseende, ca. 16-20 år og ca. 175-180 cm høj. Han er mørk i huden og spinkel. Han talte dansk og bar en sort jakke og mørkt tøj.

I døgnrapporten oplyser politiet, at man har en formodning om hvem gerningsmændene er, og det danner udgangspunkt for politiets efterforskning.

I slutningen af november sidste år var der et røveri mod Lystrup Kiosk, der blev begået af en 16-årig dreng. Han blev anholdt et par uger senere.

Har man oplysninger i søndagens røverisag, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

Læs også:

Politiet offentliggør video af røver fra Lystrup Kiosk

Politiet: Lystrup-røver anholdt mandag

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her

ger til salg her.