Cirkus Krone besøger Aarhus

IMG_2466AARHUS: Et af landets mindre cirkustelte bliver i de kommende dage slået op flere steder i den nordlige del af Aarhus Kommune. Det er Cirkus Krone, der kigger forbi.

Den 4. og 5. maj er teltet slået op ved multibanen på Virupvej. Derefter flyttes det de to efterfølgende dage til Skæring, hvor det opstilles ved Toftevænget 6.

Den 8. maj er der en enkelt forestilling i  Skødstrup, hvor teltet er placeret ved siden af virksomheden Carletti. Den 9. maj er cirkustruppen rykket Hårup, hvor teltet er placeret ved Salonikivej. Her starter forestillingen kl. 18.00, mens det er kl. 16.00 de andre dage.

Der er i år fire udenlandske artistgrupper med på turneen i Danmark. Det er akrobaterne Veselka og Nedyalko fra Bulgarien, fodjonglørerne Ewa Varadi og Richard Donnert fra Ungarn, komikerne Mr. og Mrs. Dittmar – også fra Ungarn – og balanceduoen Duo Henryka fra Polen.

Cirkus Krone har traditionelt en gruppe ponyer med på turné. 2016 er ingen undtagelse.

Derudover medvirker cirkussets egen klovn, Alando, og sprechstallmeister er direktør Irene Thierry.

Cirkusbranchen har været i krise de seneste år. Det har været svært at få forretningen til at løbe rundt, men i år kan de  cirkus måske lukrere på, at Cirkus Bennewies holder et sabbatår.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.