Cirkus Trapez besøger Lystrup

Foto: Cirkus Trapez

LYSTRUP: Så er der også cirkus i Lystrup. Det lille cirkus “Cirkus Trapez” slår tirsdag den 6. juni sit telt op på pladsen på hjørnet af Lystrupvej og Lystrup Centervej.

Cirkus Trapez er et nyt cirkus, der nu er i gang med sin anden sæson. Cirkusset er  ejet af Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky, Medlemmer er enochfamilien stod i en årrække bag Cirkus Dannebrog, der gik konkurs to gange i 2016.

Cirkus Trapez beskriver sig selv som en familievenligt cirkus, med masser af dyr. Der er bl.a. en elefant i manegen udover heste. Derudover er der alt hvad et cirkus normalt byder på: akrobater, jonglører og en klovn.

Sprechstallmeisteren er Betty Glosted, der er uddannet som skuespiller på Aarhus Teater i 1979. I dag er hun ansat på Odense Teater.

i sidste weekend slog Cirkus Krone teltet op i flere byer i den nordlige del af Aarhus Kommune, men cirkusset kom ikke til Lystrup. Lystrup er det eneste sted, som Cirkus Trapez forsøger at tiltrække publikum i denne omgang.

Til august kommer cirkusset imidlertid tilbage til aarhusområdet. Da bliver teltet slået op i fire dage på Tangkrogen, hvor der bliver afviklet seks forestillinger inden cirkusfolkene rejser videre.