Bilist på flugt fra politiet kørte hasarderet på Randersvej og Djurslandmotorvejen

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

HJORTSHØJ: En længere biljagt efter en bilist, der ikke havde lyst til at tale med politiet, sluttede mandag den 6. januar om formiddagen på Mejlbyvej ved Hjortshøj, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Den 19-årige bilist kan nu vente at blive konfronteret med et anklageskrift med en lang række punkter, når han inden for de nærmeste måneder skal møde i Retten.

En politipatrulje ønskede at tale med ham, da han kom kørte i sin bil på Randersvej. Lige inden var han kørt over for rødt.

Den 19-årige valgte imidlertid at trykke på speederen i stedet for bremsen. Han fortsatte kørslen ud af Randersvej og kørte mod Djurslandmotorvejen.

Han foretog undervejs flere hasarderede overhalinger og kørte blandt andet på et tidspunkt op over en cykelsti for at overhale højre om og ryste politiet af sig.

På Djurslandmotorvejen brugte han flere gange nødsporet som overhalingsbane, mens han forsøgte at slippe væk.

Til slut kørte han dog fra Djurslandmotorvejen ved Mejlbyvej tæt på Hjortshøj. Kort efter kørte han ind til siden og opgav flugten.

Betjentene mente, at han var påvirket, og han blev derfor sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af narko. Desuden viste det sig også, at bilen og nummerpladerne var stjålet.

De mange sigtelser, som bliver læst op, når han møder i retten, handler om tyveri og overtrædelser af færdselsloven.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.