Flugtbilist anholdt i Billund Lufthavn

Den eftersøgte 35-årige engelske statsborger Ali Hamid Shariffi. Foto: Østjyllands Politi.
Den 25-årige engelske statsborger Ali Hamid Shariffi fanget på et overvågningskamera i Gellerup.. Foto: Østjyllands Politi.

Den efterlyste 25-årige Ali Hamid Sharifi, der er mistænkt for at være den flugtbilist, der den 4. januar dræbte en 93-årig kvinde på Sigridsvej i Brabrand, er fredag ved middagstid blevet anholdt i Billund Lufthavn.

Ali Hamid Sharifi var kort forinden landet med et fly fra udlandet. Politiet ønsker ikke at fortælle hvilket land han er kommet fra, hedder det i en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi har udsendt om anholdelsen.

Den 25-årige flugtbilist blev den 14. januar fængslet i absentia sigtet for uagtsomt manddrab, og der blev udsendt en international efterlysning gennem Interpol.

Grundlovsforhør lørdag

Han bliver fremstillet for en dommer ved et grundlovsforhør ved Retten i Århus lørdag formiddag kl. 10.00. Anklagemyndigheden ønsker ham varetægtsfængslet.

Ali Hamid Sharifi er engelsk statsborger og var på besøg hos familie i Danmark, da ulykken skete, Han havde på det tidspunkt opholdt sig i Danmark i et års tid.

Ali Hamid Sharifi har familie i flere europæiske, og han menes at have opholdt sig hos dem, indtil han fløj til Billund fredag.

Den 93-årige kvinde blev kørt ned, da hun ville krydse Sigridsvej. Bilisten, der påkørte hende, flygtede fra stedet i en blå Mazda 323. der dagen efter blev fundet på Egå Møllevej med skader efter påkørslen.

Læs også:

Politiet efterlyser flugtbilist internationalt

Flugtbil fundet i Egå

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Egå her.