43-årig fik straksdom for narkohandel

Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: En 43-årig mand fra Viby fik torsdag den 1. februar en straksdom på halvandet års fængsel for blandt andet narkohandel, da han blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han blev straks kørt til afsoning.

I forbindelse med en ransagning i hans bolig onsdag fandt politiet 670 gram amfetamin, 136 gram hash, en plade hash på 62 gram, et større antal pølsemandsposer, ulovlige dopingmidler, to digitalvægte, en røggranat, en ulovlig nytårsraket og sort krudt.

Sagen startede egentlig med, at den 43-årige var mistænkt for at have stjålet en el-cykel. Politiet fandt cyklen ved den 43-åriges bolig i en opgang, og politibetjentene fik at vide, at han havde trukket rundt med den.

Cyklen stod sammen med en knallert, der også var stjålet.

Betjente opsøgte manden i hans lejlighed. Den 43-årige åbnede selv, da betjentene bankede på, og det var i den forbindelse, at betjentene fandt narkotika.

Udover handel med narko var den 43-årige også sigtet for tyveri af cyklen og knallerten samt for overtrædelse af fyrværkeriloven og for at have været i besiddelse af dopingmidler.

Den 43-årige tilstod i forbindelse med grundlovsforhøret, og derfor fandt dommeren, at der var basis for at afsige en straksdom.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.