42-årig mand fik straksdom på tre måneder for tyveri i Skødstrup

Retten i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: En 42-årig mand fik i forbindelse med et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus  mandag den 25. februar en straksdom på tre måneders fængsel, oplyser Østjyllands Politi.

Den 42-årige forsøgte sent søndag aften samme med en 28-årig kvinde at stjæle et vildmarks-badekar fra en husudstilling på Grenåvej i Skødstrup.

Anklagemyndigheden ønskede ved grundlovsforhøret, at den 42-årige skulle varetægtsfængsles, men det mente Retten i Aarhus ikke.

Derfor blev den 42-årige løsladt med henblik på senere afsoning af dommen. Den afgørelse ankede anklagemyndigheden til landsretten.

Den 42-årige er tidligere straffet for lignende kriminalitet. Desuden er han prøveløsladt i forbindelse med afsoningen af en tidligere dom.

De to personer blev taget på fersk gerning, da en politipatrulje kort før midnat natten til mandag kom til stedet. Tyvene havde fået vildmarksbadekarret op på en trailer og var parat til at køre fra området, da politiet kom. Badekarret blev straks stillet tilbage på sin plads.

En medarbejder fra firmaet bag husudstillingen i Skødstrup havde på videoovervågning set, at de to personer var mere end almindeligt interesseret i vildmarksbadekarret og kontaktede derfor politiet.

Den 28-årige kvinde bliver formentlig senere indkaldt til et retsmøde, hvor hun bliver anklaget for tyveriet. Hun er foreløbig sigtet i sagen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.