32-årig mand anholdt med strømpistol i letbanetog i Lystrup

Foto: Aarhus Letbane.

LYSTRUP: En 32-årig mand blev søndag den 14. februar anholdt i et letbanetog, der holdt stille på Lystrup Station, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport mandag.

Politiet fik en anmeldelse om, at den 32-årige havde siddet og ladt en strømpistol i toget. Derfor mødte en patrulje op på stationen i Lystrup, hvor toget holdt stille, da de ankom.

Den 32-årige havde strømpistolen liggende ved siden af sig. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen.

Politiet havde også fået oplyst, at den 32-årige havde en kniv. Derfor visiterede de ham og fandt den i hans ene strømpe. Det medførte også en sigtelse for overtrædelse af knivloven.

Et par timer senere aflagde en politipatrulje igen besøg i en letbanetog i Lystrup – denne gang på Hovmarken Station. Den episode var ikke omtalt i politiets offentliggjorte døgnrapport.

Det er af hensyn til de involverede, oplyser kommunikationsrådgiver Janni Lundager, der derfor heller ikke ønsker at fortælle yderligere om episoden på Hovmarken Station.

Episoden var dog så voldsom, at den opskræmte en del personer i området, der blev nervøse på grund af megen larm og skrig.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.