24-årig bilist blev sparket ved vejkryds i Viby

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

VIBY: Østjyllands Politi efterlyser vidner til et overfald begået af en kvindelig bilist i krydset Viby Ringvej og Vestergårdsvej sidst på eftermiddagen tirsdag den 15. januar.

Kvinden steg ud af sin bil, åbnede bildøren hos en anden bilist – en 24-årig kvinde – og begyndte at sparke hende, slå hende i ansigtet med en knytnæve og kradse hende i hovedet. Hun blokerede desuden bildøren med et ben, så den overfaldne kvinde ikke kunne komme til at lukke bildøren, og efterfølgende slog hun på sideruden med en metalgenstand.

Den overfaldne 24-årige kvinde har desuden forklaret, at overfaldskvinden råbte: “Er I ikke klar over, hvem jeg er?” Derefter gik hun hen til sin bil og kørte væk fra vejkrydset.

Den 24-årige har forklaret, at overfaldskvinden inden voldsepisoden havde chikaneret hendes kørsel, mens hun og en veninde, der var passager i bilen, kørte på Skanderborgvej i retning mod Viby Torv. Den 24-årige var flere gange været nødt til at foretage hårde opbremsninger.

Da bilerne kom hen til krydset Viby Ringvej og Vestergårdsvej holdt overfaldskvindens bil foran den 24-årige, og det var da hun tog sin mobiltelefon frem for at tage et billede af bilen, at voldskvinden steg ud og gik hen til den 24-åriges bil.

Den 24-årige har fortalt politiet, at hun ikke kender overfaldskvinden, der beskrives som:

  • 20-25 år.
  • 165-170 cm høj.
  • Mulat af udseende.
  • Blond, farvet hår med mørke hårrødder.
  • Talte med arabisk accent.
  • Var iført en sort jakke med brun pelskrave og muligvis ”bamsesko”.

Vidner kan kontakte politiet på telefon 114.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.