22-årig varetægtsfængslet for brandstiftelse i Skødstrup

Arkivfoto: Østjyllands Politi

SKØDSTRUP: En 22-årig mand blev ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus onsdag middag den 27. november varetægtsfængslet for  brandstiftelse i Skødstrup tirsdag aften.

Den 22-årige blev anholdt efter et vidne havde set ham gå væk fra området, hvor han havde forsøgt at sætte ild til en bil.

To betjente var kort forinden ankommet til Engskovbakken, hvor der blev slukket en brand i en bil, da vidnet fortalte, at han havde set en mand gå væk fra området med en toiletpapir-rulle under armen.

Betjentene satte efter den mulige gerningsmand til fods, og kort efter blev den 22-årige anholdt. Det skete kort før midnat.

Den 22-årige er sigtet for at have stoppet papir ned i hullet til benzintanken i en bil parkeret på Engskovbakken og have sat ild til papiret.

Bilens ejer fik dog stoppet ilden, inden der skete nogen skade, og alarmerede politiet, og kort efter ankom en politipatrulje til stedet.

Den 22-årige blev varetægtsfængslet i surrogat, fremgår det af en twitter-meddelelse, som politiet udsendte efter han havde været for en dommer i byretten.

Af hensyn til den videre efterforskning blev grundlovsforhøret holdt for lukkede døre.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag – Skødstrup på Facebook her.

Bøger til salg her.