22-årig bilist var spirituspåvirket da han blev påkørt

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

RISSKOV: En 22-årig mandlig bilist, der søndag eftermiddag den 30. maj ved kl. 15.00-tiden blev påkørt bagfra på Lystrupvej, viste sig at være påvirket af spiritus, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport mandag den 31. maj.

Den 22-årige bremsede op og blev påkørt bagfra af en 62-årig mandlig bilist, der ikke have observeret at den 22-årige havde bremset op.

Den 62-årige blev undersøgt i en ambulance, der blev tilkaldt i forbindelse med uheldet, men var umiddelbart ikke kommet noget alvorligt til.

Den 22-årige mand blev kørt på skadestuen på Aarhus Universitetshospital, hvor det viste sig, at han også var sluppet fra uheldet uden skader.

Den 62-årige mand blev efterfølgende sigtet for ikke at have holdt afstand til den forankørende bil.

Den 22-årige blev sigtet for at køre bil, mens han var påvirket af alkohol. Desuden viste det sig, at han heller ikke havde førerret til en bil.

Det var ikke den 22-åriges egen bil, som han kørte i. Den er ejet af en 27-årig kvinde, der, da hun mødte op på skadestuen for at se til den 22-årige, blev sigtet for at overlade sin bil til en person, der ikke havde førerret.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.