18-årig i livsfare efter knivstikkeri (0pdat.)

LYSTRUP: En 18-årig mand blev søndag i et grundlovsforhør fængslet frem til den 11. maj efter et knivdrama i Elleparken i Lystrup natten til søndag.

En anden 18-årig blev stukket i maven, og han var søndag nat i livsfare, da han blev indbragt på sygehuset, fremgår det af politiets døgnrapport søndag. Søndag morgen var han uden for livsfare.

Yderligere en 19-årig blev skadet efter knivstikkeri. Han var stukket i lysken, men såret beskriver politiet som overfladisk.

Den fængslede 18-årige, der i grundlovsforhøret nægtede sig skyldig, er sigtet for drabsforsøg og farlig vold. Grundlaget for varetægtsfængslingen er, at dommeren mente, at han i hvert fald har begået farligt vold i begge tilfælde

Knivdramaet opstod i forbindelse med en privat fest, hvor der opstod uenighed mellem festens deltagere, vurderer Østjyllands Politi.

De to 18-årige havde været i klammeri tidligere ved festen, men mit på natten, da de begge opholdt sig udenfor, udviklede uenighederne sig sådan, at kniven blev brugt.

Politiet blev tilkaldt via 112, og da en patrulje nåede frem fik de bestilt en ambulance til den sårede 18-årige, der hurtigt blev kørt på sygehuset. Den 19-årige blev behandlet på skadestuen.

Den anholdte 18-årige blev ud fra et signalement kort efter anholdt i området tæt på Elleparken som mistænkt for at have stukket de to sårede med kniven.

Senere blev kniven fundet i et buskads ikke langt fra gerningsstedet.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Politiet blev tilkaldt omkring kl. 3.30.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.