16-årig pige udsat for røveri ved Superbrugsen i Lystrup

Foto: Rigspolitiet/Kim Matthäi Leland.

LYSTRUP: En 16-årig pige blev sent onsdag aften udsat for et røveri, et par minutter efter hun steg af bybussen ved Lystrup Centervej omkring kl. 22.30, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport torsdag den 23. januar.

En maskeret mand kontaktede hende i området mellem Superbrugsen og Djurslands Bank, holdt en kniv mod hendes mave og sagde, at hun skulle give ham sine penge.

Pigen udleverede sin mobiltelefon og sin taske, hvorefter manden stak af i retning mod Superbrugsen og Lystrup Idrætscenter.

Røveren beskrives som cirka 170-175 cm høj, med spinkel kropsbygning og havde asiatiske øjne. Han vurderes til at være omkring 16-18 år, talte dansk og havde mørkeblå arbejdsjakke med orange skrift, sorte bukser med lommer på lårene og mørk elefanthue på.

Efter røveriet ledte politiet efter gerningsmanden med patruljer og hunde – uden held.

Ifølge døgnrapporten skete røveriet kl. 22.38, og politiet vil gerne i kontakt med vidner, der eventuelt har set røveren i området før og efter røveriet. Det handler blandt andet om fem-seks personer, der stod af bussen samtidig med pigen.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.