Skødstrup: Kiwi lukker i Løgten

kiwiDiscountkæden Kiwi har beslutter at lukke 11 forretninger landet over, som ifølge butikskæden ikke er rentable. Det betyder, at Kiwi i Løgten lukker senest lige inden den 1. april.

Kiwi, der oprindelig er en norsk kæde, rykkede ind i Danmark i 2008. I dag er der 103 butikker landet over, og butikskæden regner også med at åbne 16 nye forretninger i løbet af 2016 – det samme som i 2015. En af de planlagte butikker kommer til at ligge i Malling.

Kiwi startede i Danmark ved at overtage Alta-kæden i 2008, og forretningen i Løgten har derfor været en del af kæden fra starten.

“Tiden er løbet fra nogle af vores placeringer og lokaler,” siger direktør for Kiwi Carsten Hansen som begrundelse for at lukke de 11 forretninger.
“Blandt andet fordi by -og butiksudviklingen de pågældende steder har ændret sig megetsiden 2008. Enkelte nyere butikker, der bliver lukket,, må vi desværre karakterisere som fejlplaceringer. Så selv om vores medarbejdere har kæmpet hårdt hele vejen, har vi måttet konkludere, at nogle butikker ligger på urentable placeringer.”

Alta-butikken i Lystrup blev også dengang lavet om til en Kiwi. Her har man dog åbnet et nyt og større varehus ved Sønderskovvej i 2014, der i øvrigt blev butikskædens første svanemærkede forretning.

Kiwi vil tilbyde de medarbejdere, der nu mister deres jobs, arbejde i andre kiwi-butikker eller i andre af de kæder, som Dagrofa – der ejer Kiwi – ejer. Det er Meny, Spar, Let-Køb og Min Købmand.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.