Politihund fandt flugtbilist på taget af et skur

PATRULJEVOGN_JAKKER_1En 21-årig mand blev ved midnatstid efter en længere politijagt anholdt, mens han befandt sig på taget af et skur i området ved Dalumvej i Højbjerg. En politihund havde fået færden af den flygtende mand.

Den 21-årige havde under politijagten mistet kontrollen over sin bil – en sort VW Polo –  da han skulle foretage et venstresving ved Dalumvej. Bilen fortsatte gennem en hæk og ind i en have.

Han løb bort fra stedet, men blev kort efter anholdt i en have i kvarteret.

Flygtede fra patruljevogn

En politipatrulje havde cirka en halv time før anholdelsen fattet interesse for den 21-årige, da han kørte i Poloen på Christian  X’s Vej i sydlig retning. Da han blev opmærksom på, at politipatruljen havde til hensigt at standse hans kørsel, forsøgte han at flygte fra politipatruljen.

Betjentene i patruljevognen fortsatte jagten og tilkaldte assistance. I et vejkryds med  trafikregulering var han tæt på at køre ind i en af de politibiler, der forsøgte at standse ham.

Politijagten foregik herefter på vejene omkring Slet Møllevej, Bjødstupvej, Ellemosevej og videre ud på Christian X’s Vej, og fortsatte på blandet andet Ringvej Syd, Holmevej og Jyllands Alle.

Løsladt efter afhøring

Den 21-årige man blev afhørt fredag formiddag. Da afhøringen var overstået blev han løsladt.

Han er sigtet for flere overtrædelser af færdselsloven – bl.a. for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed. fordi han i forbindelse med kørslen kørte over for rødt flere gange.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.