Lystrup Futsal vandt U-19 danmarksmesterskab

u19-dm-guldDe unge futsalspillere fra Lystrup Futsal, der står på spring til en seniorkarriere, vandt lørdag aften danmarkmesterskabet for U-19 hold.

Det skete ved et finalfour-stævne i Skanderborg.

I semifinalen vandt holdet 5-3 over BSF fra Sjælland. Lystrup fik en dårlig start. Få minutter inde i kampen var holdet bagud med 0-2. Inden pausen fik holdet dog reduceret til 1-2. I anden halvleg var Lystrup også bagud med 2-3, men fik alligevel vendt kampen til en sejr.

I en spændende finale gik det ud over Jægersborg – også et sjællandsk hold. Lystrup kom godt fra start men havde svært ved at udnytte chancerne. Jægersborg scorede det første mål i den meget lige kamp, men Lystrup fik ved Nicolai Bach udlignet til halvlegsstillingen 1-1.

Sejrsmålet faldt to minutter før tid. Mike Vestergaard, der også var med på seniorholdet der i slutningen af februar vandt bronze ved senior-dm i Hjørring, var målscoreren.

Målmændene i begge ender af banen havde en stor del af æren for, at der ikke blev scoret mere end tre mål i den jævnbyrdige kamp.

Mike Vestergaard, der scorede fire mål i de to kampe og leverede et par assist, blev desuden kåret som U-19 turneringens bedste spiller.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup