Lystrup Futsal ubesejret i vestligaen

Lystrup Futsals holdbillede. Foto: Lystrup Futsal.
Lystrup Futsals holdbillede. Foto: Lystrup Futsal.

Lystrup Futsal er kommet godt fra start i vestligaen i DBU’s futsal-fodboldturnering. Holdet er efter lørdagens sejr over Midtals ubesejret i ligaen og har syv points for tre kampe.

Lystrup-spillerne vandt sikkert med 6-2 lørdag eftermiddag på udebane på Als. Dermed sikrede klubben sig tre points og ligger godt placeret i vestligaen.

Undervejs blev det i åbningskampen mod Søhus Stige, der vandt vestligaen sidste år, til en sejr efter at holdet havde sat sig på kampen fra start.

Lystrup måtte dog nøjes med et enkelt point i hjemmekampen mod Kolding, hvor holdet startede dårligt og kom bagud 1-5. Holdet var dog i stand til at spille sig op i slutningen af kampen, der endte 6-6.

Der er otte hold i vestligaen. Holdene møder hinanden en gang i løbet af turneringen, hvor de fire bedste spiller et slutspil inden deltagerne i DM-stævnet er fundet.

Ved DM-stævnet, der i år spilles i 20. og 21. februar i Hjørring, spiller de fire bedste hold et finalfour-stævne, hvor danmarksmesteren findes.

Lystrup vil med i slutspillet

Lystrups målsætning er i første omgang at deltage i slutspillet i vestligaen, men klubben håber selvfølgelig også at kunne kvalificere sig til slutspiller.

Futsal er en slags indendørs fodbold, hvor det tekniske spil er i højsædet.

To af Lystrup Futsals spillere har været udtaget til landsholdet tidligere.

Næste kamp spiller Lystrup Futsal på hjemmebane i Lystrup-hallen den 18. december, hvor modstanderen er Nørskovlund.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup