Lystrup: Futsal-finaler kan følges på nettet

Foto: Lystrup Futsal.
Foto: Lystrup Futsal.

Der bliver lørdag arrangeret bustur til Hjørring, når Lystrup Futsal for første gang i klubbens historie deltager i et finalestævne med fire hold om danmarksmesterskabet. Men det vil også være muligt at følge kampen via internettet med livestreaming.

Det Lystrup I.F.s fodboldafdeling, der står for busturen sammen med busselskabet Dit Busselskab. Der er 55 pladser i bussen og det koster 50 kroner at komme med.

Livesteamingen sker på internetadressen http://livestream.com/tifosport/events/4783993.

Lørdag spilles der semifinaler, og Lystrup skal møde København Futsal kl. 17.30. Det sker efter at JB Futsal Gentofte og Kolding IF har spillet den første kamp kl. 14.30.

Finale søndag

De to vindere af kampene spiller finale om danmarksmesterskabet søndag kl. 16.00, mens der spilles og bronzemedaljerne kl. 12.30.

Lystrup kvalificerede sig ved at spille uafgjort med Hårslev fra Fyn på hjemmebane i fredags. Ugen før havde Lystrup slået Hårslev på udebane med to mål.

Lystrup Futsal er ubesejret i vestkredsen gennem hele sæsonen. Det er indtil nu blevet til ni kampe – seks vundne og tre uafgjorte. Holdet vandt kredsen sikkert med 17 points ud af 21 mulige.

Otte spillere på landsholdet

JB Futsal Gentofte må dog anses for at være favoritter til at vinde danmarksmesterskabet. Dels er holdet forsvarende meste, dels har klubben otte spillere på landsholdet, hvor der dog kun er spillere med fra de sjællandske klubber, der i år dannede østkredsen i den indledende runde.

Futsal er en forholdsvis ny form for indendørs fodbold, der har overtaget rollen fra det gamle spil med bander. I futsal spilles der med en målmand og en mindre bold med den samme vægt. Kampene varer to gange 20 minutter, og der spilles med indspark, når bolden ryger ud af banen.

Pladser i bussen til Hjørring kan bestilles her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup