Flugtbilist ramte betjent med sidespejl

politi3En 21-årig mandlig bilist blev lørdag løsladt efter et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor politiet havde ønsket ham fængslet for vold mod tjenestemand i funktion og for hensynsløs kørsel.

Dommeren mente ikke, at den 21-årige havde gjort sig skyldig i forseelser, der betyder, at han burde varetægtsfængsles. Han er dog stadigvæk sigtet for de to nævnte forhold.

Den 21-årige flygtede tidligt lørdag morgen ved kl. 4.30-tiden i sin bil fra en politibetjent, der havde set, at han kørte ind i en pullert på Bispetorvet i Aarhus. Da en betjent gav sig tilkende og ville have den 21-årige til at stoppe, blev betjenten ramt af bilens sidespejl, da den 21-årige i høj fart kørte væk fra stedet.

Betjenten måtte undvige for ikke at blive kørt ned.

I forbindelse med den efterfølgende hensynsløse kørsel var den 21-årige flere gange ved at påkøre personer i midtbyen, der måtte springe tilside for ikke at blive ramt.

Af en eller anden grund kørte den 21-årige ind på parkeringspladserne ved politigården, og jagten stoppede, da han påkørte en lygtestander. Efterfølgende blev han anholdt af betjente, der kom til stedet i en patruljevogn.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.