25-årig fik beslaglagt sin bil

AARHUS: En 25-årig mand fik onsdag eftermiddag efter en kort politijagt i centrum af Aarhus beslaglagt sin bil, da han blev standset og anholdt af betjentene i en patruljevogn fra Østjyllands Politi på Christen Købkes Gade.

Det viste sig, at det var femte gang inden for tre år, at han blev sigtet for at køre bil selv om han ved dom er frakendt førerretten. Det koster ham formentlig bilen.

Forinden var han stukket af fra politipatruljen fra lyskrydset Vester Allé og Thorvaldsensgade. Politipatruljen jagtede ham med udrykningssignalet tændt gennem gaderne i kvarteret, inden han standsede i Chr. Købkesgade. Under kørslen kørte den 25-årige blandt andet over en spærrelinje.

Politiet var blev opmærksom på manden, fordi der i patruljevognen var en automatisk nummerpladescanner, der viste at ejeren af bilen var frakendt førerretten.

I lyskrydset Vester Allé og Thorvaldsensgade steg en betjent ud af patr uljevognen for at ville give en besked til den 25-årige, men kort før betjenten kom hen til ham, gassede han op og kørte over for rødt lys.

Udover bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation er den 25-årige også sigtet for at køre over for rødt, køre over en spærrelinje og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.