Politiet kan ikke finde maskeret mand

Politiet efterlyser stadig en mand, der luftede en schæferhund ved Lystrup Skole den 10. oktober, da en pige i 4. klasse blev overfaldet af en maskeret mand.

 

 

 

 

 

 

 

 

LYSTRUP: Østjyllands Politi er tæt på at stoppe efterforskningen af sagen, hvor en maskeret mand tog fat i en elev fra 4. klasse på Lystrup Skole, skriver Stiften.dk tirsdag den 29. oktober.

“Med mindre, der kommer nyt i sagen, kommer vi nok ikke videre,” fortæller kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Janni Lundager til hjemmesiden.

I dagene efter den 10. oktober var politiet massivt tilstede i Lystrup. En lang række personer, der befandt sig eller bor i området blev afhørt, og videoovervågning blev minutiøst gennemgået – indtil videre uden resultat.

Politiet efterlyste blandt andet en mand, der gik tur med en schæferhund omkring tidspunkter for overfaldet – lige efter kl. 12.00 – men fandt aldrig frem til ham.

Pigen blev overfaldet, mens hun legede med nogle kammerater. Hun gemte sig ved en busk, da manden greb fat i hende.

Efterfølgende kom politiet til Lystrup – blandt andet med en hundepatrulje, der gennemsøgte området området ved butikscentret med Superbrugsen.

Læs også:

Politiet efterlyser mand der greb fat i 10-årig pige

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *