Lystrup Futsal vandt igen

Mike Vestergaard scorede tre af Lystrup Futsals mål. Foto: Dansk Boldspil Union.

LYSTRUP: Lystrup Futsal vandt fredag den 25. januar i Lystrup Hallen hjemmebanekampen mod RGK med 7-3.

Det var specielt holdets indsats i anden halvleg, der gjorde udslaget. Her scorede holdet fem mål efter stillingen 2-1 efter første halvleg.

Det var specielt holdets landsholdsspiller Mike Vestergård, der kom på måltavlen. Han stod for tre af holdets syv mål.

De øvrige målscorere var Kasper Riber Kaffka, Nichlas Knudsen, Lasse Eberhard Iversen Meyer og Magnus Josias Høgsbjerg Olsson.

For RGK, der holder til i Klarup ved Aalborg, scorede Simon Lang Rasmussen alle tre mål.

Lystrup Futsal er i skrivende stud nummer tre i den samlede stilling med 23 points for 11 kampe – med en afstand på otte points ned til nummer tre.

Holdets næste kamp er fredag den 8. februar kl. 19.30 – igen på hjemmebane.

Modstanderen er Hjørring Futsal Klub, der er det suveræne tophold i vestkredsen med 31 points for 11 kampe. Holdet er ubesejret i denne sæson. Hjørring Futsal Klub har vundet 10 kampe og spillet en uafgjort.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebookher.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.