Fodbold: Lystrup IF tabte på hjemmebane

LYSTRUP: Lystrup IF’s herrehold i Danmarkserien tabte søndag den 26.august sæsonens fjerde kamp til Aab på hjemmebane med 1-2.

Det så ellers rigtig godt ud for Lystrup indtil der manglede cirka 10 minutter af den ordinære kamp.

Frederik Parst Wacher bragte hjmmeholdet foran allerede efter otte ninutters spil, og den stilling holdt til cirka 10 minutter før den planlagte spilletid udløb.

Her udlignede Ebrima Casey for Aab, og kampen sidste mål blev scoret i tillægstiden kort før dommeren fløjtede kampen af.

Resultatet betød, at Lystrupfaldt ned på 8. pladsen i rækken med 10 hold – med fire points for fire kampe.

Næste kamp spiller Lystrup IF mod Holstebro B på udebane søndag den 2. september kl.13.00. Holstebro har kun fået tre points i sæsonstarten og ligger placeret som nummer ni.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.